Din kundvagnStäng

Din kundvagn är för närvarande tom.

Logga in Stäng

Betalning och säkerhet

I princip förbinder vi oss inte att lagra kortnummer utöver vad som är nödvändigt för att säkerställa effektiv hantering av eventuella problem med debitering, annullering av bokning och kredit.

För att göra det enklare att handla hos oss nästa gång kan du, när du betalar i kassan, välja att lagra din kortinformation säkert hos oss. Det är viktigt att du loggar ut från ditt kundkonto när du har avslutat affären.
Du är ansvarig för att inte dela ditt användarnamn och lösenord med andra.
För att göra betalningen vidarebefordrar vi din information till vår betalningsleverantör Shopify PaymentsDe lagrar informationen på ett säkert och säkert sätt och är PCI Level 1-certifierade. 

 
 
 
Shopify Payments accepterar de vanligaste betalkorten VISA, MasterCard, AmericanExpress samt Apple Pay, Google Pay och inte minst Klarna.
 
Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid, samt kortets CVV2/CVC-kod. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. All information rörande transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade, dvs. mycket säkra. Har du problem med betalningen, kontakta VortexVR kundtjänst.
 

Du kan även betala via PayPal som är en global säker betalningslösning.