Din kundvagnStäng

Din kundvagn är för närvarande tom.

Logga in Stäng

GDPR

Du har troligtvis hört talas om GDPR, men vad betyder förordningen för dig som kund? Här kan du läsa om vad reformen innebär för ditt kundförhållande med VortexVR.se

Vad är GDPR?

EU:s nya reform om integritet, mer känd som GDPR (General Data Protection Regulation), är skapad för att förbättra din datasäkerhet mellan de Europeiska landsgränserna i EU- och EES-länder. Integritet prioriteras på VortexVR och i den här artikeln får du information om hur vi jobbar för att följa den nya personuppgiftslagen.

En tryggare e-handel för dig som kund

Den nya förordningen blir en del av den svenska lagstiftningen och är en extra försäkring om att dina personuppgifter behandlas på ett lagligt sätt. Det kommer ligga ett större ansvar hos VortexVR vid behandling och lagring av din kunddata, samtidigt som du kan genomföra dina köp på nätet på samma sätt som tidigare. Med andra ord är GDPR enbart en fördel för dig som VortexVR-kund.

Samtycke för SMS-utskick och nyhetsbrev

Ditt nuvarande samtycke är fortfarande giltigt. Det som är nytt är att du nu kan välja om du önskar erbjudanden och nyheter via SMS och/eller e-post samt att informationen kring ditt samtycke och vad det innebär är uppdaterad. Bland annat upplyser vi om vilken typ av information vi använder i våra nyhetsbrev.

Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke. För att få översikt eller göra ändringar av ditt samtycke kan du enkelt gå in på "Min sida". Du kan också avanmäla dig i nyhetsbrevet/sms-utskicket.

Behandlingsansvarig och tredjeparter

Administrerande direktör hos VortexVR.se bär det yttersta ansvaret för företagets behandling av personuppgifter. För att erbjuda en skräddarsydd köpupplevelse till dig använder VortexVR externa samarbetspartners, men dina personuppgifter blir inte på något sätt missbrukade eller sålda till tredjeparter. Läs mer om vår behandling av persondata.

Integritetspolicy

I förbindelse med GDPR har vi anpassat och förenklat vår integritetspolicy. Här kan du läsa i detalj hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka typer av upplysningar det gäller. I policyn förklaras det vilken kundinformation du lämnar efter dig vid ett köp hos VortexVR, och vilken information vi sparar i vårt system.

Ökad säkerhet för din kunddata

Det nya direktivet kräver att VortexVR har fullständig översikt över företagets kunddata och ställer krav på säkerheten runt den. Vid ett eventuellt dataintrång, som kan ha betydelse för dina personuppgifter, följer VortexVR reglerna för informationsplikt i GDPR.